Nieuwe deelnemer Top40gold

Na vorige week Jasper te hebben mogen begroeten, is er deze week alweer een nieuwe deelnemer,of liever gezegd: deelneemster. Hitparades lijken mannenwerk, maar zo af en toe meldt zich een dame aan. Dit keer is het Angelique Kanter.
In de geschiedenis van de Top40gold is zij de 4e deelneemster. Eerder deden Marion en Dominique mee (die namen zie je nog terug in het Golddossier). Jeannette hoeft zich als dame niet meer zo eenzaam te voelen ;-).
Angelique: van harte welkom. Haar eerste nominatie verklap ik alvast: THE MEDICINE SONG van Stephanie Mills (P)

4 opmerkingen:

Angelique zei

Dankjewel voor de introductie van mijn persoontje.
Ik ben dus Angelique Kanters (kleine correctie dus: het is met een S achter mijn achternaam). Ik woon in Leeuwarden en ben 36 jaar jong.
Ik volg al een tijdje deze lijst en het vond het al leuk om de lijst te volgen. Nog leuker leek het me on eraan deel te nemen. Dus ik hoop dat wat vrouwelijke smaak de lijst kan beinvloeden. Het werd aan de deelnemerslijst te zien wel tijd dat er nog een vrouw mee ging doen. Ik hoop dat jullie dat ook zo gaan ervaren.
Mijn muzieksmaak is ruim te noemen. Mijn favoriete periode is toch wel de jaren'80. Maar ook de andere decenia kan ik waarderen. Leuk vind ik de muziek van Abba t/m Guns 'n' Roses. Met andere woorden : heel veel.

Nog een leuk weekend allemaal en ik ben al benieuwd naar de lijst van morgen en of mijn eerste nominatie volgende week kans maakt de nominatielijst te behalen.

okay sjon zei

Welkom Angelique,

Je gaat het vast leuk vinden hier. en je eerste nominatie is geen slechte nominatie maar ik geef geen garanties weg dat hij ook gaat scoren bij mij ;o)

martin zei

Welkom Angelique
nou,je hebt een geweldige nominatie gedaan,dus je debuteert niet met een top flop

Marc zei

Ook een welkom vanuit Leiden, Angelique.....

En je nominatie krijgt zeker punten van mij, lekkere dance-classic!