De 555e Top40gold is online!

TOP40GOLD VAN 22 DECEMBER 2012.

5 opmerkingen:

martin zei

hey Ruud, ga je lekker met je nominaties? nummer 1,gold-schijf,hoogste binnenkomer,het moet niet gekker worden :)
Queen gaat wel overdreven hard zeg

okay sjon zei

Eindelijk weer eens een echte kersthit, dat doet me deugd.
Verder is het deze week inderdaad een soort Ruud40Gold hahaha, hij weet ze goed te raken want ook de sprong van 25 naar 5 van chicago is er 1 van Ruud ;o)
Wat me overigens wel opvalt is dat het verloop de laatste tijd erg snel gaat. deze week verlaten 2 Goldschijven de lijst na 5 en 7 weken en 12 weken is op dit moment de langstgenoteerde en die staat op 18 en heeft nog slechts 5 steunende members.
wordt er op het moment zo enorm mooi genomineerd waardoor een top20 voor iedereen te weinig is of is dat het gevolg van een iets grotere groep samenstellers?
Leuk is het wel hoor begrijp me goed, want nu is het nog leuker als juist jou nominatie die uitzondering op de regel is en er gewoon 20 weken in blijft staan.

Mijn -nnetje gaat zeker naar de flop na 1 week van Genesis, en de harde val van Gordon Lightfoot.
Mijn + is voor Guns N Roses, eindelijk weer succes voor Axl.

Volgende week hoop ik dat Queen op 1 mag staan, hebben die een week later ook weer een record door van 1 uit de lijst te vallen ;o)

Jack zei

Queen moet wel overdreven hard gaan ;-) na volgende week is het gebeurd!!!!
En verder ben ik uitemate tevreden met de 3Ps in de top40gold.
Neem nog even de moeite om naar Dimming of the day te luisteren, welke speciaal door Martin Bakker van HGNTV op youtube is geplaatst, zodat ik deze kon nomineren.

Ruud zei

Tja ik kan moeilijk ontkennen dat de 555e T40G wel een hele gelukkige is. Ook wel erg onvoorspelbaar. Kings Of Leon had ik al twee keer eerder genomineerd. Beide keren een flop en nu in een keer Goldschijf. Soms zit het mee...

top40gold zei

Wat mij opvalt is, dat nominaties die langzaam gaan in de Nominatieparade door enkele members 'geduwd' worden naar de Top40gold. Op twitter schreef ik al heel euforisch dat Bachman Turner Overdrive de lijst heeft gehaald en zie bijvoorbeeld ook The Who opeens prima gaan in de Nominatieparade.