Wie is Arno, wie is Jan Willem O?

In de lijst 'alle nominaties' van het Golddossier heb ik een verandering doorgevoerd. Al jaren zien we namen van vroegere nomineurs staan, sommigen doen al 10 jaar niet meer mee. Ik heb besloten de namen van nomineurs die al heel lang niet meer meedoen, te schrappen (de nominaties zelf blijven uiteraard staan).
Nomineurs die recent zijn vertrokken, worden nog wel vermeld, zoals Peter Hofstra, Raymond, Martijn (Soetens) en Martijn Vet.
Dus, achter de nominaties van vroegere nomineurs, staan dus geen namen meer. Even wennen misschien.
In andere overzichten, zoals de Top100golds, Nummer-1-hits enz enz, heb ik de namen niet geschrapt.
Tenslotte kijken we het meest naar de lijst 'alle nominaties' en daar zijn we nu van de niet ter zake doende namen af.
Verder waren er bijna 200(!) titels van songs die niet bij de juiste artiesten vermeld stonden.
Omdat de lijst 'alle nominaties' in het Golddossier zo vreselijk lang is, viel dat misschien niet zo op. Als het goed is, staan alle titels weer op de juiste plek.

ALLE NOMINATIES 2002 T/M 2012

6 opmerkingen:

okay sjon zei

Hmmm persoonlijk vind ik dat een beetje jammer. Niet dat ik dagelijks in het archief kijk naar wie wat heeft gedaan. Maar het is een deel van de top40gold geschiedenis die gewist wordt.
Maargoed, het zal vast iets practischer zijn ergens mee denk ik dan maar.

top40gold zei

Kan ik me iets bij voorstellen. Het is ook meer een gevoelsmatige beslissing van mij. Maar niet iedereen zal daar het zelfde gevoel bij hebben, dat is logish.
Maar het is niet gewist hoor, al lijkt het wel zo. Als je met je linker muisknop over het lege vakje gaat, kun je de nomineur alsnog zien.
De geschiedenis is dus niet gewist, want dat zou inderdaad jammer zijn.
Je moet het maar zo zien: de lege vakjes zijn eerdere nomineurs, de ingevulde vakjes zijn de huidge nomineurs + vertrokken nomineurs na 2010.

Anoniem zei

Misschien een idee om dan volgend jaar al die nominaties van vertrokken nomineurs helemaal uit het archief te verwijderen en weer vrij te geven om op te nomineren?

okay sjon zei

dat gaat nergens over denk ik Henk, dan kan je net zo goed de hele regel overboord gooien van max 1x normaal (met suc6) nomineren en daarna max 1x (met suc6) jokeren.

zomaar mijn mening ;o)

martin zei

ik kan me de zet van Jan wel voorstellen,maar Henks voorstel is echt historie weggooien en dat zou zonde zjn

top40gold zei

We laten de nominaties allemaal staan, het ging alleen om namen van nomineurs die al zo lang niet meer meedoen