Daft Punk Get's Lucky, Anouk NOT


De eerste week van het nieuwe jaar zit er inmiddels al weer op en dus gaan de deuren open voor de meest verse nominaties die zijn toegestaan in de Top40Gold. En hoewel sommige members het niet "gold" genoeg vinden pakken deze acts toch ieder jaar weer de schijven. De Goldschijf gaat deze week naar Daft Punk die samen met Nile Rodgers en Pharrell Williams het ouderwets DISO klinkende GET LUCKY in elkaar zette. De nomineur is Ruud P en zijn nominatie troeft 5 andere 2013 nominaties af waaronder oa. Mr Probz, Stromae, Bastille en Nielson & Miss Montreal. De laatste 2013 nominatie die Daft Punk voor bleef greep dan wel de Goldschijf mis, maar heeft in ieder geval een tegeltje.


De Nationale Ouwe Tegel is deze week net als de Goldschijf een prooi voor een 2013 nominatie. Jeroen nomineerde de dame die het Eurovisie Songfestival terug op de kaart zette in Nederland door een 9e plek te bemachtigen. We hebben het hier uiteraard over de Haagsche Rock Chick Anouk en het prachtige BIRDS.
Het is Anouk's 7e tegeltje die ze tegen de muur aan kan gaan spijkeren na Girl, Jerusalem, R U Kidding Me, 3 Days In A Row, Lost en For Bitter Or Worse.
Voor Jeroen is het zijn 2e Anouk nominatie maar we kunnen er wel van uit gaan dat dit zijn eerste hit met een Anouk nominatie wordt want dit gaat zeker scoren.

Geen opmerkingen: