Do NOT Leave Tonight Golden Tribute


Sjon hoorde dit nummer tijdens de Serious Request week en dat was inspiratie genoeg voor hem om hem te nomineren. En niet zonder gevolgen want de komende week prijkt TRIBUTE van Tenacious D bovenaan de Nominatie parade en heeft hij de felbegeerde Goldschijf te pakken. Tenacious D werd al 2 keer eerder genomineerd met TRIBUTE, maar in beide gevallen wisten ze geen potten te breken. De nomineurs waren destijds Bart (2005) en Angelo (2007) en nu is het dus Sjon die wel raak schiet met het nomineren van de band die bestaat uit Kyle Gass en Jack Black die naast muzikant ook nog gewaardeerd acteurs zijn.


De Nationale Ouwe Tegel gaat deze week naar een gelegenheidsduo dat uit 2 nationaliteiten bestond. De ene helft was Nederlands en de andere helft kwam uit New York. We hebben het hier over de inmiddels al bijna 13 jaar overleden Conny Vandenbos en de inmiddels 63 jarige Janis Ian die we kennen van haar hits AT SEVENTEEN en FLY TOO HIGH.
Jeroen deed al eens een poging met dit nummer in 2003 maar wist de top40gold niet te bereiken. Deze keer is het Martin die een poging doet en het eerste succes is geboekt want de eerste tegel van 2015 is voor Conny en Janis.

Geen opmerkingen: