Royaal Goud voor Lorde en Focus pakt tegel voor House Of The King

Voor de 3e week op rij pakt een 2013 nominatie de Goldschijf. Deze week is het Lorde die met het schijfje aan de haal gaat voor haar nummer Royals. Sander nomineerde eerder al Stromae met het fijne Papaoutai en die staat inmiddels (zonder goldschijf) al op 26 in de Top40Gold.
Royals gaat daar volgende week waarschijnlijk al over heen want als je zoals Lorde dusdanig goed scoort dat je met je debuut nominatie een goldschijf pakt dan kan je er van uit gaan dat het een hoogvliegertje gaat worden. Als de plaat binnen komt volgende week dan zou dat voor Sander de 4e nominatie zijn in de actuele charts.

Geen Goldschijf deze week voor Ruud P, maar helemaal buiten de prijzen is hij niet gevallen want deze week pakt hij dankzij Focus de Nationale Ouwe.
Ruud gaat op dit moment super goed met liefst 7 noteringen in de Top40Gold.
In de nominatie parade komt hij slechts 1 keer voor en dat is dus met Focus op nummer 37. Focus zelf pakte eerder al eens een tegeltje met het nummer Hocus Pocus dankzij een nominatie van Ruud S, en die plaat kwam daarmee in 2007 tot plek 17. Een andere hit van de heren is Sylvia, en die bereikte de 19e plek na een nominatie van Henk.

Geen opmerkingen: