Goud voor The Rasmus en Centerfold pakt tegel

2 keer eerder werd IN THE SHADOWS genomineerd (2007 Dirk) en (2012 Roeland). Maar beide keren wist de plaat niet genoeg indruk te maken waardoor hij zou uitgroeien tot Top40Gold hit. Nu is het 2015 en Jack moet gedacht hebben dat 3 maal scheepsrecht is en daar heeft hij gelijk in gekregen want het is deze week de goldschijf en dus zit het er dik in dat The Rasmus volgende week hun Top40Gold debuut gaan maken. The Rasmus is een Finse rockband. Zoals veel andere Europese bands zingen ze vooral in het Engels. The Rasmus werd gevormd aan het eind van 1994 toen de bandleden nog op de middelbare school zaten en ze noemden zich eerst Sputnik, daarna Antilla en uiteindelijk The Rasmus.

De Nationale Ouwe Tegel gaat deze week naar de meidengroep Centerfold, en daar zijn ze vast blij mee want het is al de 4e keer dat het nummer genomineerd is maar pas de eerste keer dat ze een tegel in de wacht slepen.
Paul nomineerde Rowan, Laura en Cecilia als eerste in 2004, en in 2005 deed hij dat nog een keer, in 2011 deed Eric een poging met het nummer Dictator maar in alle 3 de gevallen was er geen Nationale Ouwe tegel en ook geen Top40Gold notering. Sander nomineerde hem vorige week dus voor een 4e keer en nu is de tegel in ieder geval wel binnen en nu maar hopen dat de pikant geklede dames de Top40Gold wel gaan halen.


Geen opmerkingen: