Een Gouden NightBoat to Cairo, Not to Texel

3 keer eerder werd NIGHTBOAT TO CAIRO genomineerd (Arthur D, 2003) (Pim, 2006) en (Gijs, 2011) maar in alle 3 de gevallen zonk de boot al voordat hij het vaste Top40Gold land bereikte. Maar nu Jan M de plaat voor een 4e keer nomineerd lijkt het dan toch te gaan lukken voor Madness.
Als ze de Top40Gold halen dan wordt dat pas hun 2e notering in deze lijst terwijl ze ondertussen al 21 keer genomineerd zijn. Alleen BAGGY TROUSERS (nota-bene hun allereerste nominatie) wist de Golden Oldies lijst te bereiken en kwam met plaats 8 zelfs tot een top10 hit. Gaat deze Nightboat het ook zo ver schoppen?

De Nationale Ouwe Tegel gaat deze week naar Carlo en zijn nominatie van Hessel en het nummer SOMEBODY TOLD ME uit 1991.
Hessel is 2 keer eerder genomineerd, 1 keer door Jan M in 2012 met BROTHER SAGITTARIUS en ook Carlo deed al eerder een duit in het Hessel zakje (2010), ook toen deed hij dit met SOMEBODT TOLD ME.
Maar nog niet eerder wist een nominatie van Hessel een tegel in de wacht te slepen en dus is er sprake van een eerste succesje. Hij komt op 48 de Nominatieparade binnen dus of de plaat ook de Top40Gold gaat halen is nog niet te zeggen. Time will tell zullen we maar zeggen.


Geen opmerkingen: