Het wachten wordt beloond met Gold, sure he's a NOT

2 keer eerder werd deze nog vrij jonge plaat al genomineerd, en beide keren was dat in 2014. Ruud P was de eerste die hem in januari nomineerde en Peter E deed datzelfde in november. Maar in beide gevallen stierf de plaat voor de deur van de Top40Gold. En nu we halverwege 2015 zijn moet Ruud P gedacht hebben dat het toch een keer moest lukken met deze plaat van Mumford & Sons, en daar had hij dus gelijk in want ze pakken deze week hun 3e Goldschijf in hun nog prille bestaan. The Cave (Ruud P #1 in 2012) en Little Lion Man (Sjon #2 in 2012) waren de eerste Goldschijven en tot nu toe ook hun enige Top40Gold hits. Daar komt nu met I Will Wait een 3e bij zo lijkt het.

De Nationale Ouwe Tegel is deze week een prooi voor Piet Veerman en zijn mannen van The Cats. Het is voor The Cats hun 7e Tegel en het wordt zeer waarschijnlijk hun 7e Top40Gold hit ook want de plaat knalt de nominatie parade op nummer 7 binnen. Nummer 7 staat dus duidelijk centraal voor het Volendamse gezelschap :o)
Hun grootste hits scoorde The Cats dankzij de dames, de nominaties van hun grootste hits werden namelijk gedaan door Jeannette, en het betreft hier de hits Lea (#3 in 2012) en ex Goldschijf Marian (#2 in 2013). Andere hits die de band in de Top40Gold had zijn Where Have I Been Wrong (#31 en #22), Why (#12) en End Of The Show (#11)


Geen opmerkingen: