Nieuwe clip & single voor Duran Duran ….





De nieuwe single én videoclip van Duran Duran is uit en de clip is een reünie van supermodellen. Cindy Crawford, Helena Christensen, Eva Herzigova, Naomi Campbell en Yasmin Le Bon spelen de hoofdrollen in de clip van GIRL PANIC, want dat is de nieuwste single voor Duran Duran!

De topmodellen in de clip van Duran Duran hebben allemaal eerder in videoclips gespeeld, zoals bijvoorbeeld voor het nummer Freedom van George Michael of Wicked Game van Chris Isaak. Het is echter voor het eerst in jaren dat de dames, waarvan de meesten de veertig nu gepasseerd zijn, weer voor een dergelijke productie bij elkaar komen.

De grote successen van Duran Duran zijn uit de tijd dat deze modellen op hun top waren. De band is nooit gestopt met muziek maken, maar heeft nooit meer zo goed gescoord als met bijvoorbeeld THE REFLEX, SAVE A PRAYER en WILD BOYS.

In de Top40Gold was het vooral ORDINARY WORLD die triomfeerde : het werd hun enige nummer 1 hit. In totaal heeft Duran Duran tot zover 8 maal weten te scoren in de Top40Gold. NOTORIOUS was dit jaar nog goed voor een top 10 notering (nomineur Henk)

Supermodel Yasmin le Bon , met een rol in de nieuwe clip, is overigens getrouwd met de leadzanger van Duran Duran, Simon le Bon. Zij heeft haar collega's naar Londen gehaald, waar de clip van ruim negen minuten is gemaakt. Ze dragen kleding uit de najaarscollectie van Dolce & Gabbana.


De Pressman

1 opmerking:

Okaysjon zei

Clip duurt lekker lang maar de muziek wordt steeds onnodig onderbroken voor dialogen
en weet ik wat voor geneuzel
doe mij de albumtrack maar al heb ik het vandaag ook ff gehad met duran duran. er is namelijk bekend geworden dat het concert wat vanwege stemproblemen werd uitgesteld helemaal gecancelled is endat de concertgangers naar hun ticketgeld kunnen fluiten omdat the hague jazz failiet zou zijn
:-(