Oprichters Depeche Mode werken aan album
Depeche Mode-oprichters Martin Gore en Vince Clarke werken voor het eerst in dertig jaar weer samen aan nieuwe muziek. Het duo brengt in maart een album uit . Niet onder de naam van Depeche Mode, maar onder de groepsnaam VCMG.

Het debuutalbum van VCMG gaat SSSS heten.. Gore en Clarke werkten voor het laatst samen in 1981, op het Depeche Mode-album SPEAK AND SPELL met daarop onder meer de originele versie van de latere livehit JUS`T CAN`T GET ENOUGH.

I JUST CAN`T GET ENOUGH werd al in het eerste Top40Gold jaar tweemaal genomineerd, maar zonder succes. In 2010 behaalde het nummer de Goldschijf en een 2e plaats in de lijst. Eén plaat van Depeche Mode wist nóg beter te scoren. Dat was ENJOY THE SILENCE, genomineerd door Peter H. en de enige nummer 1 hit voor Depeche Mode.

Hierna stapte Vince Clarke uit Depeche Mode en had gedurende de jaren tachtig succes met de acts The Assembly (met Eric Radcliffe), Yazoo (met Alison Moyet) en Erasure (met Andy Bell). In 2011 verscheen het meest recente album van Erasure TOMORROW`S WORLD. Martin Gore maakt nog altijd deel uit van Depeche Mode.


De Pressman

2 opmerkingen:

okaysjon zei

Hier ben ik wel erg benieuwd naar.
ga er naar uit zien

Anoniem zei

http://blog.ru - [url=http://blog.ru]blog1[/url] blog
blog2