Nieuwe album Madonna heet M.D.N.A.
Madonna onthuld dat haar nieuwe album de titel M.D.N.A. gaat heten. . De zangeres maakte dat woensdag bekend in de teaser van de Britse talkshow van Graham Norton, melden verschillende Britse media. Ook bevestigt Madonna in het programma dat ze van plan is om het komende jaar weer te gaan toeren.

Het gaat de 12e album van de Queen of Pop worden. M.D.N.A. is haar eerste album bij platenmaatschappij Interscope. Met deze platenmaatschappij heeft Madonna pas een contract afgesloten voor het maken van 3 albums. De release datum wordt maart 2012. De precieze datum is nog niet bekend gemaakt.

Van het nieuwe album zal GIVE ME ALL YOUR LOVE de eerste single worden. Het nummer was al in november uitgelekt. Op 5 februari treedt Madonna op bij de Amerikaanse Superbowl XL VI in Indianapolis, waar ze haar single voor het eerst live zal laten horen.

Producer William Orbit heeft meegewerkt aan de nieuwe plaat van Madonna. Orbit is ook verantwoordelijk voor een groot deel van Madonna`s hit album RAY OF LIGHT uit 1998.

Van dát album nomineert Peter H. ( net als in 2009 ) deze week het nummer
DROWNED WORLD/ SUBSTITUTE FOR LOVE. Mogelijk met nu meer succes!
Dat zou op zich niet vreemd zijn, omdat Madonna razend populair onder de nomineurs is. Inmiddels heeft de queen of pop 24 maal een Top40Gold weten te bereiken. Daarbij behaalde Madonna 3 nummer 1 hits, voor OPEN YOUR HEART, LA ISLA BONITA en GIVE IT TO ME.

Op het nieuwe album M.D.N.A. zijn ook M.I.A. en Nicki Minaj te horen.


De pressman

1 opmerking:

Marc zei

Ben een redelijk grote Madonna fan, maar van die demo versie van Give Me All Your Love wordt ik niet vrolijk. Die is best slecht.......