6e GOLDSCHIJF VOOR MICHAEL JACKSON


Dit keer voor STRANGER IN MOSCOW. Na zijn dood is Michael Jackson pas echt populair geworden bij ons. Al z’n Goldschijven en 5 nummer-1-hits komen van na die fatale dag.
Vorige week schepte ik enigszins op over de snelle Top40gold. Nou, dat wordt deze week gelijk gelogenstraft, want deze week een tamelijk saaie lijst; weinig binnenkomers (3) en geen supersnelle stijgers.  Bij de eerste 20 gaan alleen Crosby, Stills & Nash echt hard.
Zoals verwacht, is The Verve de nieuwe nummer 1. Vorige week nieuw op 3, deze week met een hele vette stip lijstaanvoerder.
Voor 8 nominaties van vorige week blijkt geen plek te zijn in de Nominatieparade. Heel veel Topflops zelfs, 6 stuks. Een andere nominatie heeft aan de 47e plaats genoeg om Nationale Ouwe te worden: REMINDER van Wealthy Beggar.

4 opmerkingen:

Ruud zei

Jan, lijkt het maar zo of zijn er minder nominaties (deelnemers?) dan afgelopen weken?

I Go to Peaces moet I Go To Pieces zijn.

Okaysjon zei

Klopt Ruud,
In de statistiekjes die ik wekelijks plaats kon je al zien dat er de laatste tijd geen 28 maar 27 of zelfs maar 26 verse nominaties waren ingediend.
deze week zijn het er slechts 24.

Het zou het gevolg kunnen zijn van de schoolvakanties natuurlijk.

top40gold zei

Hopelijk geen tendens. Maar we kunnen niet in de agenda's van de mensen kijken, maar ik ga er van uit, dat we straks weer regelmatig op de 100% zitten.

Okaysjon zei

De nummer 1 op de weblog links in de kolom staat verkeerd Jan,
Moet BITTER SWEET SYMPHONY zijn en niet BITTER SWEET HARMONY ;o)