VERNIEUWD GOLDDOSSIER

In Het Golddossier ziet het er allemaal net even anders uit. Zo is de index wat 'zakelijker'geworden en in de lijst 'Alle nominaties' zijn de titels dichterbij de overige gegevens gezet, zodat het wat makkelijker lezen wordt. Uiteraard is (bijna) alles bijgewerkt t/m eind april. Verder kun je alle Top40golds en Top100golds terugkijken. Wat nog niet is bijgewerkt, is de lijst van de Nomineurs. Ik beloof je dit binnen 2 weken alsnog te doen. Verder wil ik onderzoeken, of er belangstelling is voor een excel-bestand van die hele lange lijst met nominaties. Als die behoefte daarvoor is, dan verneem ik dat wel.
VERNIEUWD GOLDDOSSIER

8 opmerkingen:

Ruud zei

Ziet er strak uit Jan!

martin zei

slaap jij wel Jan? :)

Jan M zei

Ik zou heel graag een Excelversie willen kunnen downloaden! Die is sneller te benaderen dan de website bij het uitzoeken of een nominatie al eerder aan de beurt is geweest!

Jack zei

Ook ik zou een excel versie op prijs stellen, makkelijk te filteren, doorzoeken en sorteren.

Okaysjon zei

Volgens mij kun je die zelf aanmaken.
kies in excel voor openen en plak daar de url in uit de adresbalk van internetexplorer
klik dan openen en als het goed is laad hij de hele meuk dan in
daarna ff opslaan als excel en voila

Jan zei

Jan Masselink heeft 'm inmiddels ontvangen, Jack ga ik vanavond één sturen. Meer gegadigden? En Martin: Ja, ik slaap wel en genoeg. Het lijkt allemaal veel wat ik doe, maar is het niet. Het belangrijkste: heb er lol in (gek op statistieken, hitparades en muziek). Drie hobby's in één ;-)

Ruud zei

ik ontvang ook graag de Excel versie.

Carlo Deuten zei

Excel versie is hier ook welkom.