In afwachting van de nieuwe Top40gold....

Op verzoek wordt de nummer-1 vanaf deze week pas bekend gemaakt als de gehele lijst online komt. Maar elke zondagmorgen-heel vroeg wel de bekendmaking van de Goldschijf en Nationale Ouwe. En ik verklap ook al vast de acts die voor de komende week genomineerd zijn.
Bij acts die toe zijn aan de 20e nominatie of meer, wordt het aantal aangegeven. Zo zijn The Beatles al toe aan hun 70e nominatie (een record).

Amanda Lear...   Beatles(70)...  Boney M...  Brandon Flowers...  Dave Berry...  David Bowie(47)...   Deee-Lite... Gianni Nannini...   Great Buildings...   Gruppo Sportivo...  Jamiroquai...  Joe Walsh...  Kaiser Chiefs...   Katy Perry ft. Snoop Dogg...  Laid Back...  Manfred Mann...  Mud...  Mylène Farmer...  Patrick Swayze...  Pearl Jam...   Shakira...  Stevie Wonder(35)...   Trio...  UB 40...

Om 11 uur de nieuwe Top40gold!! Die gaat antwoord geven op de vraag, of The Verve het record van Topper Headon (8 weken op 1) kan evenaren. Maar ook of ELO en Anita Ward hun megasprong van vorige week een goed vervolg kunnen geven. Gaat de Goldschijf van Bow Wow Wow deze week meteen vlammen? Moby kwam afgelopen week op 2 binnen in de Nominatieparade, terecht? Is er iets merkwaardigs aan de hand met de flops?
Op de laatste vraag zal ik alvast antwoord geven: Ja.
Straks kun je het allemaal weer zien.

Geen opmerkingen: