Jaaroverzicht 2012 deel 1 online!

Allereerst: een heel gezond, gelukkig en muzikaal 2013 toegewenst.
Sjon heeft z'n werk op voortreffelijke wijze volbracht; nu is het aan mij de beurt 'wat dieper op de materie in te gaan' ;-)
Ik begin met veel statistieken over de nomineurs in 2012. Uit welke jaren en decennia kozen ze en hoe vaak? Hoeveel nominaties werden een Top40gold-hit, haalden de Top 10 enz enz.
Dit alles per nomineur op een rijtje gezet.

Jaaroverzicht nomineurs 2012

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow, ziet er geweldig uit. Wel een vraagje. hoe tel je precies. Als ik overzicht van Sjon er naast leg kom ik andere cijfers tegen. Komt dat om dat Sjon nummers die in de eerste lijst van het jaar vermeld staan bijvoorbeeld wel meetelt?

top40gold zei

Hoi anoniem. Kun je een voorbeeld geven?

top40gold zei

Geen reactie meer van anoniem, dan wil ik zelf nog wel even ingaan op de opmerking, dat er tussen de lijsten verschillende cijfers zitten. Dat klopt. Immers, een lijst met alleen de nominaties uit 2012 is wat anders dan een jaarlijst met alle hits. Hier staan ook nominaties tussen uit 2011. Dus: er zullen bijvoorbeeld meer hits genoteerd staan van een nomineur in de jaarlijst met hits, dan in de lijst met de nominaties uit 2012.

Okaysjon zei

Ik doe t uit mn hoofd maar volgen mij is david bowie-this is not america een mooi voorbeeld.
heb ik genomineerd op t randje van2011/2012 en werd nummer 1.
staat in het complete overzicht op 41 maar in jan zn overzicht telt hij niet mee volgens mi omdat het een 2011 nominatie betreft.

Correct me if i,m wrong Jan

ps. er staat kate perry ipv katy perry bij mn nomies :-)

top40gold zei

zo is het Sjon