Steunfonds

Aangezien het behandelen van de nieuwkomers lastig is omdat het er de ene week 3 zijn en de week er op 10, ben ik opzoek gegaan naar een ander itempje om de weblog een beetje levendig te houden in de hoop dat er ook wat meer gereageerd wordt.
Ik ga nu dus wekelijks een 5tal platen in de etalage zetten omdat zij na 5 of meer weken nog altijd niet het
gewenste doel (de Top40Gold) hebben bereikt. Ik kijk dan vooral naar de top10 van de nominatie parade omdat ik die nog een kleine kans acht om de Top40Gold te bereiken.

En als we dan naar de top10 van de nominatieparade van week 6 kijken zien we op 2,7 en 8 platen staan die wel wat extra aandacht verdienen.

  • Op 8 een plaat die genomineerd is door Angelo en eigenlijk te leuk en te vrolijk is om te floppen. Het is SIMONE van The Kik en die staat er inmiddels 7 weken in en stijgt slechts 2 plekjes van 10 naar 8.
  • Op 7 staat LOVE PAINS van Yvonne Elliman uit 1982 en deze werd door Martin genomineerd.
    Het is de 2e keer dat deze plaat genomineerd is (Marc 2007) en hij gaat in zijn 5e week van 11 naar 7. Check deze plaat nog eens, hij is gewoon lekker.
  • En dan is er nog 1 plaat in de nominatie top10 die langer dan 4 weken in de lijst staat. Hij staat net zo 2 als vorige week en staat er inmiddels 7 weken in. We hebben het hier over THE MUSHROOM CLOUD van The Kyteman Orchestra. Dit bombastische stuk is te mooi voor een flop.

Geen opmerkingen: