Het gouden keeltje van Alison Moyet en Dragonfly pakt de tegelJan S deed al 2 pogingen met LOVE RESURRECTION van Alison Moyet (2006, 2010) en Peter E deed tussendoor nog een poging (2008). Maar in alle gevallen zag de voormalig Yazoo zangeres de plaat stranden in de Nominatieparade.
Wel scoorde ze al dikke hits in de Top40Gold met ALL CRIED OUT (#3 + G) THAT OLE DEVIL CALLED LOVE (#5 + G) en WEAK IN THE PRESENCE OF BEAUTY (#29). En nu gaat daar dankzij een 4e poging van Marc ook LOVE RESURRECTION bij komen want Alison pakt hiermee haar 3e Goldschijf.

Ook voor de Nationale Ouwe Tegel geldt dat als je eenmaal de Top40Gold hebt bereikt, de kans verdwijnt dat je de tegel in een re-run nog eens kan winnen. Maar zolang je de Top40Gold niet hebt bereikt gaat die Drakenvlieger niet op natuurlijk. En dus kan Dragonfly gewoon voor de 2e keer de tegel op zijn naam schijven voor het nummer CELESTIAL DREAMS. In 2014 wist Wim deze trofee namelijk al eens op de hoes te plakken, en deze keer is het dankzij Gijs dat de plaat weer een week lang linksboven op de weblog te zien is.

Geen opmerkingen: