Nieuw album én single van Springsteen….
Op 6 maart 2012 zal de nieuwe cd van Bruce Springsteen op de markt verschijnen. De nieuwe cd van Bruce Springsteen heeft de titel WRECKING BALL gekregen.
Manager Jon Landau geeft in muziekmagazine Rolling Stone aan dat het een album wordt waarop Bruce zijn klassieke stijl combineert met zijn ervaringen van de Seeger Sessions.

WRECKING BALL is al weer 17e studio-album dat is opgenomen door Bruce Springsteen. Op deze nieuwe cd van Bruce Springsteen staan 11 nummers . Daarnaast wordt er een speciale editie van WRECKING BALL uitgebracht met daarop 2 extra bonus songs.

De tracklist van het nieuwste album bestaat uit de volgende nummers:
'WE TAKE CARE OF OUR OWN, 'EASY MONEY, 'SHACKLED AND DOWN, 'JACK OF ALL TRADES , 'DEATH TO MY HOMETOWN, 'THIS DEPRESSION' 'WRECKING BALL, 'YOU`VE GOT IT, 'ROCKY GROUND, 'LAND OF HOPE AND DREAMS', 'WE ARE ALIVE, 'SWALLOWED UP' (bonus), 'AMERICAN LAND (bonus).

De eerste single van het album Wrecking Ball is WE TAKE CARE OF OUR OWN .
Momenteel staat Bruce aan de top van de Top40Gold met BORN IN THE USA,. Het is de 15e maal dat Bruce in de Top40Gold scoort. Het nummer was eerder in 2008 tevergeefs door Pim genomineerd. Nu scoort Springsteen met BORN IN THE USA er zijn 4e Goldschijf mee.

Bruce Springsteen en de E Street Band zullen zoals jukkie weten, dit jaar de afsluiter vormen op Pinkpop 2012. Hierbij zal "the Boss" niet alleen klassiekers ten gehore brengen maar zullen zeker ook nummers van de nieuwe cd van Bruce Springsteen worden gespeeld.


De Pressman

1 opmerking:

okaysjon zei

ik ga zo hopen dat ik er bij zal zijn op pinkpop.
ben geen festival ganger maar Bruce moet ik gewoon een keer gezien hebben, desnoods vanaf 300 meter omdat het zo achterlijk druk moet zijn op die festivals